Kako prestati pamtiti posljednji korišteni filtar na kameri iPhone 7

Opcije filtra u zadanom programu iPhonea za fotoaparat pomažu vam da dodate malo dodatnog osjećaja slikama. Postoji nekoliko različitih opcija filtra, iako vam se može otkriti da više volite jednu ili dvije nad njima.

Moguće je da će vaš iPhone upamtiti filtar koji ste koristili i taj filtar može primijeniti automatski sljedeći put kad se slikate pomoću aplikacije za kameru. No ako biste željeli da ne primijenite filtar prema zadanim postavkama, slijedite korake u nastavku da biste isključili postavku koja uzrokuje da se aplikacija Camera sjeti zadnjeg filtra koji ste koristili i primijenite ga na sljedeću sliku.

Kako zaustaviti očuvanje postavki filtra u aplikaciji iPhone kamera

Koraci u ovom članku izvedeni su na iPhone 7 Plus u iOS 10.3.3. Ovaj vodič pretpostavlja da vaš iPhone trenutno sprema postavke filtra koje koristite kad fotografirate, ali biste željeli da ovo ponašanje prestane.

1. korak: otvorite aplikaciju Postavke .

Korak 2: Pomaknite se prema dolje da biste odabrali opciju Fotografije i kamere .

Korak 3: Pomaknite se prema dolje i odaberite opciju Sačuvaj postavke u odjeljku Kamera na izborniku.

Korak 4: Dodirnite gumb desno od filtra fotografije da biste ga isključili.

Prilagodite bilo koju drugu postavku na ovom izborniku koju biste željeli promijeniti, ukoliko želite da i iPhone ne sačuva način rada kamere ili postavke Live Photo.

Često vam nedostaje prostora za pohranu iPhonea, što vam otežava upotrebu uređaja na način na koji želite? Otkrijte nekoliko načina upravljanja prostorom na tvrdom disku vašeg iPhonea tako da vam uvijek nije dovoljno mjesta kada želite instalirati novu aplikaciju ili snimiti video.

© Copyright 2022 | computer06.com